Image
Aan de Mijn - Klassiek in het groen
53029
page-template-default,page,page-id-53029,cabin-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

KLASSIEK AAN DE MIJN

Nessun Dorma is wellicht de populairste aria uit het hele Italiaanse klassieke repertoire. Heel wat wereldbekende tenoren en populaire zangers hebben het magistrale lied van Puccini op hun repertoire staan.  Nessum Dorma is daarom de titel van het openluchtconcert Klassiek aan de Mijn anno 2022, waarin wij u de mooiste aria’s, koren en orkestwerken van Puccini, Verdi, Rossini en Bellini presenteren. Vanzelfsprekend passeren de hoogtepunten van Aïda, Tosca, Madama Butterfly, De Barbier van Sevilla en vele andere meesterwerken de revue.

PROGRAMMA

Artistiek directeur Robert Groslot en casting director Aäron Wajnberg maakten de selectie. De solisten zijn topstemmen uit de Vlaamse operawereld met sopranen Lisa Mostin An De Ridder en tenor Denzil Delaere. Ze delen het podium met de Oekraïense basbariton Yuriy Hadzetskyy. Het koor Fine Fleur krijgt de hoofdrol in enkele legendarische koorwerken. Robert Groslot dirigeert zijn symfonisch orkest The Great Globe Orchestra door het oeuvre van de grootste Italiaanse meesters. Het wordt een magische avond die u niet wil missen.

TICKETS KOPEN
TIMING
  • 18u00 – deuren openluchtfoyer, geniet van een zomers hapje en drankje in openlucht Foyer Verdi met een fenomenaal uitzicht op de Terhills mijnschachten.
  • 20u00 – start concert Nessun Dorma
  • 21u30 – einde concert Nessun Dorma
  • 23u30 – einde evenement
PRAKTISCHE INFO
  • Ticket 15 euro – Staanplaats achteraan de zitplaatsen, bezoekers mogen zelf een zitje meebrengen.
  • Ticket 25 euro – Gereserveerde zitplaats
  • Ticket 50 euro Silver VIP – Gereserveerde Silver VIP parking, gereserveerde zitplaats in het centrale blok voor het podium, 3 consumpties
  • Ticket 150 euro Golden VIP – Gereserveerde zitplaats op de eerste rijen in het centrale blok, parking naast Hotel Terhills. walking diner vanaf 18u00 in Hotel Terhills.

CERA VENNOTEN Ticket 25 euro Silver VIP – Gereserveerde zitplaats in het centrale blok voor het podium, gereserveerde Silver VIP Parking aan het concertterrein, 3 consumpties.

  • Plaatsen op aanvraag voor personen met een handicap.
  • Fietsparking.

Ticketverkoop: klassiekaandeschelde.be en teletickestservice.be.
Telefonisch kunnen tickets gereserveerd worden op 070 345 345.

FOYER VERDI

We verwelkomen je graag in onze openluchtfoyer Verdi. Ga vanaf 18u voor een hapje en een drankje naar onze Walsbar en geniet van live muziek door jonge musici. Geniet na het hoofdconcert van het ensemble ‘Grupetto’. Zij spelen op de muziekkiosk een gevarieerd programma van lichte klassieke muziek. Nessun Dorma wordt een avond om nooit te vergeten!

ARTIESTEN

Robert Groslot

Dirigent

Lisa Mostin

Sopraan

An De Ridder

Sopraan

Denzil Delaere

Tenor

Yuriy Hadzetskyy

Bariton

Koor Fine Fleur
The Great Globe Orchestra

 Deze productie is gerealiseerd met ondersteuning van de Belgische taxshelter voor podiumkunsten.

Terrein Terhills Nationaal Park, Maasmechelen