Skip to main content

KERSTGALA KLASSIEK AAN DE SCHELDE 2023

De zomertour van Klassiek aan de Schelde brengt jaarlijks meer dan 12.000 bezoekers naar unieke openlucht locaties in Vlaanderen. Na een uitverkochte eerste editie in 2022 presenteren wij het tweede Klassiek aan de Schelde Kerstgala in de majestueuze Koningin Elisabethzaal.
Het Flanders Festival Orchestra brengt een feestelijk programma in kerstsfeer onder leiding van onze grootste Vlaamse dirigent Dirk Brossé. Verwacht je aan de bekende formule: onvergetelijke symfonisch werken afgewisseld met meeslepende koren en wondermooie aria’s. Gastheer Carl Huybrechts neemt naar goede gewoonte de luchtige presentatie voor zijn rekening.
Dress code: smoking en avondkleed zijn niet verplicht, maar hou u vooral niet in want het wordt weer een prachtig kerstgala met u er bij!
La Volta organiseert jaarlijks i.s.m. vzw Klassiek in het Groen een reeks klassieke openluchtconcerten in Vlaanderen met het symfonisch orkest Flanders Festival Orchestra. Onder leiding van maestro Dirk Brossé begeleiden zij nationale en internationale gerenommeerde solisten.

Reserveer nu uw plaats met 10% vroegboekkorting en vier Kerstmis op een magische manier. Dit aanbod is geldig tot 26 september 2023 op alle categorieën.

Hou onze media kanalen in het oog voor de aankondigingen van de artistieke line-up!

Timing

19u00 – Deuren

20u30 – Start concert Maestro’s van de Donau

22u00 – Einde concert

Mobiliteit

Plaatsen op aanvraag voor personen met een beperking

Praktische informatie

Rang 1: 65,00 euro

Rang 2: 55,00 euro

Rang 3: 45,00 euro

Ticketverkoop

BEKIJK DE REPORTAGE VAN NESSUN DORMA, EDITIE 2022

ARTIESTEN

Onze solisten zijn topstemmen uit de internationale operawereld met sopraan Charlotte Wajnberg, laureate van de prestigieuze Koningin Elsiabeth Wedstrijd, en een nieuwe jonge revelatie, mezzo-sopraan Shannon Keegan. Tenor Stefan Cifolelli werd dit jaar met een hoofdrol in de Vlaamse Opera nog bejubeld door pers en publiek en keert terug naar ons podium. Maestro Dirk Brossé dirigeert ons symfonisch orkest Flanders Festival Orchestra door de grootste Weense klassiekers en zet traditioneel een fenomenaal jong talent in de schijnwerper.

DIGIRENT

Dirk Brossé

SOPRAAN

Charlotte Wajnberg

MEZZO-SOPRAAN

Shannon Keegan

TENOR

Stefan Cifolelli

Flanders Festival Orchestra

Deze productie is gerealiseerd met ondersteuning van de Belgische taxshelter voor podiumkunsten

Schrijf in op onze nieuwsbrief

newsletter

Pers

Persmap 2023

© 2024 VZW KLASSIEK IN’T GROEN
Made with ♥ by Dickytall & Sons