Skip to main content

Rocco Granata wordt 86!

“Wat is het leven prachtig, al ben ik nog maar vijfentachtig!”

Rocco Granata presenteert samen met het Flanders Festival Orchestra, meester-dirigent Dirk Brossé, Sandrine, Lucas Van den Eynde en tenor Stefan Cifolelli een bloemlezing uit zijn mooiste composities. Het programma zit vol verrassingen en prachtige muziek. Niet alleen passeren Rocco’s hits in symfonische bewerkingen de revue, u zal ook onbekende instrumentale juweeltjes van zijn hand ontdekken, én ervan versteld staan welke krakers hij voor andere artiesten heeft gecomponeerd.

Het wordt een unieke belevenis, “Rocco Sinfonico” wordt een machtig en ontroerend concert waarbij Rocco ons op zijn karakteristieke wijze door zijn oeuvre en zijn leven loodst en beelden toont uit zijn familiealbum. Rocco zoals u hem nog nooit hebt gezien en gehoord.

Rocco Sinfonico is een productie van Klassiek in het Groen en La Volta, in samenwerking met Radio 2.

Timing

Prijzen

18u30 – Deuren terrein
20u00 – Start concert Rocco Sinfonico
21u30 – Einde concert
23u00 – Einde evenement
  • € 65 Categorie 1 (front stage)
  • € 55 Categorie 2
  • € 45 Categorie 3
  • € 35 Categorie 4
  • € 25 Mindervalide

Deze prijzen zijn exclusief reservatiekosten.

Voor mindervalide tickets stuur een mail naar tickets@klassiekinhetgroen.be

ARTIESTEN

Het indrukwekkende Flanders Festival Orchestra werd uitgebreid met het combo van arrangeur Michel Bisceglia en staat onder de leiding van dirigent Dirk Brossé. Een topselectie van solisten brengen verrassende versies van het werk van Rocco tot leven. Met haar betoverende stem en dynamische podiumprésence wordt Sandrine Van Handenhove een act om naar uit te kijken. Lucas Van den Eynde is een gevierd acteur en zanger en brengt verborgen juweeltjes uit Rocco’s repertoire. Stefan Cifolelli is een internationaal gerenommeerde klassieke tenor. Met zijn lyrische, resonante stem worden Rocco’s Italiaanse liedjes échte aria’s.

Dirk Brossé

Sandrine Van Handenhove

Lucas Van den Eynde

Stefan Cifolelli

Flanders Festival Orchestra

Praktische informatie

No Cash No Glass event

Rocco Sinfonico is een no cash event , dat betekent dat u overal op het terrein kunt betalen met uw bankkaart of kredietkaart (of silver vip pasje dat u ter plekke wordt overhandigd), contant geld kan niet worden aangenomen.

Wij gebruiken op het terrein zoals de overheid dat voorschrijft herbruikbare bekers. Dat is een dure aangelegenheid, maar wij bieden u die bekers gratis aan, u hoeft geen borg te betalen. Wij vragen wel beleefd of u de bekers niet laat rondslingeren en weer afgeeft aan onze medewerkers of aan de bar.

Ticketverkoop

Mobiliteit

  • Plaatsen op aanvraag voor personen met een beperking, stuur een mail naar tickets@klassiekinhetgroen.be
  • Indien mogelijk vragen we u zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, te fietsen of te wandelen naar ons evenement.

Locatie

Terhills Events
Zetellaan 70
3630 Maasmechelen

Gemeentepark
Miksebaan 10
2930 Brasschaat

Schrijf in op onze nieuwsbrief

newsletter
© 2024 VZW KLASSIEK IN’T GROEN
Made with ♥ by Dickytall & Sons